понедельник, 21 мая 2012 г.

ТНМК- "Шоколад"



ТНМК- зйомки кліпу "Шоколад"+ готовий кліп... Мені сподобалося, проте, критики теж не мало... Відверто- вже трішки набрид їхній ледігагізм, хоча у цьому кліпі- за сенсом підходить... Але... Є й таке, що у "Відривайся" занадто багато й недоречно довгоногих моделей та претензії на "Ми- найкращі!"... Хоча... Я розумію цей PR-хід та працю на базар...
Загалом, легше на душі від того, що у Фоззі добре варить голова і зараз, мій лайк що до ТНМК тримається тільки на сенсі пісень... Кажу відразу й відверто- "СПАМ"- краще... Думка сильніша, а так- "Хлопці, пліз, по менше гламуру... Ви і так кльові, а то вже імідж мажорів піднабрид!" ... "MetaMoreFozzeY" та "MonoMetaMoreFozzeY"- Сильніші за спільну із Фаготом працю... Він мажор- його на мило!))) А Фоззі- молодца! Журналюга кльова...) Лайк на 100%!)))

 

...Ось зара думаю... Бідолашні люди! По собі знаю як у легкому гримі й у костюмі під софітами ласти не довго склеїти, а тут... Один- Джокер, інший- хрєн його знає хто, проте, гриму не менше...) Жах! Уявляю як їм там важко було)))

  


Блін... Реальний хоррор))) Доречі, що до одягу та антуражу, кажу як дизайнер- вищий рівень!!! Непоєднане зібране до одного "Кічу"- це реально дуже прикольно, до того ж не погано із образами підгадали, проте... "Джокер"- це вже замацана тема! На цьому вони просто пролетіли як фанера над Парижем!) До такої пісні, на мою думку, більше підходить образ "Короля и Шута" (До КіШ-а не має жодного відношення!), а саме: Фагот- "король", Фоззі- "Шут"... Це, принанні, не так стандартно...Але... ТНМК- тут нічого не вирішують... Все це їхній реж-ер винен... )))

Комментариев нет:

Отправить комментарий